Блог > Коментарі до замітки

Фарширована риба

Фарширована риба

(Щука,короп)

Для фарширування щуки або коропа 1-1,5 кг.

Беремо рибу,ретельно очищуємо її від луски,очищаємо від нутрощів,і ретельно промиваємо.Промиту рибу кладеио на стіл,і ножиком, біля самої голови робимо під шкірою надріз.Пальцем легенько відділяємо шкіру від мякоті,таким чином щоб голова залишалася із шкірою,а не окремо.На хребті під шкірою,ножницями підрізають плавники,щоб не порвати шкіру.Біля голови і хвоста ламаємо хребет,і получаємо шкіру із головою.

Фарш:

Мясо відділяємо від хребта,і мелемо на мясорубці.

Замочуємо білий хліб в воді,або молоці,і також перемелюємо на мясорубці.

Додаємо яйце,спасеровану до золотистого кольору цибулю,сіль,перець,і все ретельно перемішуємо.

Утфореним фаршем фаршируємо шкіру риби,надаючи їй форму риби.

Змастити фольгу жиром,положити на неї рибу і запікати в духавці до готовності.

Готовність риби перевіряють сірником.

понеділок, 29.12.2008, viktorholovatyi